Barnfoto

Att få äran att fotografera det allra käraste ni har betyder otroligt mycket för mig! Som alla vet som har egna barn eller har nära bekanta som har barn så har de en egen vilja som heter duga, så här gäller det för mig som fotograf att vara beredd på fart och fläkt, vilket är underbart för det skapar sådan levande känsla i bilderna. Just på grund av denna känsla så kommer jag under 2017 endast att fotografera barn i utomhusmiljö för att de ska kunna röra sig mer fritt framför kameran. 

Fotografering med Elvin

Elvin är en liten kille som jag har fotograferat ett antal gånger under de senaste åren och det är lika roligt varje gång. Att själv kunna få följa denna lille killen genom hans uppväxt och dessutom föreviga denna utveckligen på bild så att hans föräldrar kan se tillbaka på dem när han blir äldre är ett sant nöje!

Detta ingår i barnfotograferingspaketet:

  • Fotografering i 30-60 minuter på plats vi gemensamt kommit överrens om
  • Redigering av bilderna 
  • Personligt urval via en webbsida där ni i lugn & ro kan välja ut era favoritbilder  
  • I paketet ingår 5st digitala bilder som levereras i två olika utföranden, en för framkallning och en för webb. (finns möjlighet att köpa till fler bilder utöver de som ingår i paketet)

Pris 895 kr

Boka er fotografering:


Glöm inte att kolla i din skräppost inom ett par dagar efter att du har skickat in formuläret, du kan ha fått svar som har hamnat där!