familjefotografering

Familjefotograferingspaketet är mitt största fotopaket och det beror på att det är fler personer som ska fastna på bild samtigt, vilket är en väldigt rolig utmaning. Det jag gillar med denna typen av fotografering är att man så tydligt kan se i bilderna vilken kärlek som finns mellan familjemedlemarna oavsett om det är hela familjen som är med på fotograferingen  eller endast syskonen. familjefotograferingar blir oftast väldigt lekfulla då man har de närmsta vid sin sida under hela fotograferingen. 

fotografering på stranden

En sensommar kväll möte jag upp Lina och hennes familj på stranden där vi fotade i den fina solnedgången. Resultatet av kvällen blev många skratt, fina bilder & ett och annat sandkorn i skorna! :)

Detta ingår i Familjepaketet:

  • Fotografering i 60 minuter på plats vi gemensamt kommit överrens om
  • Redigering av bilderna 
  • Personligt urval via en webbsida där ni i lugn & ro kan välja ut era favoritbilder  
  • I paketet ingår 5st digitala bilder som levereras i två olika utföranden, en för framkallning och en för webb. (finns möjlighet att köpa till fler bilder utöver de som ingår i paketet)

Pris 1100 kr

Boka Er fotografering:


Glöm inte att kolla i din skräppost inom ett par dagar efter att du har skickat in formuläret, du kan ha fått svar som har hamnat där!