Porträttfoto

Porträttfotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat då man kan skapa sån energi och känsla genom plats, ljus och personligheten hos den som står framför kameralinsen med så pass enkla medel. Målet & förhoppningen med alla mina fotograferingar är att du ska få en liten "wow känsla" när du ser bilderna efteråt och stolt kunna visa upp fotografierna för nära och kära på alla de sätt du själv vill!

Fotografering med Carolina

I början av Augusti 2015 mötte jag upp Carolina i varberg för att ta lite porträttbilder och företagsbilder till henne & hennes företag, Sinnesrovarberg. Vi fick en fantastisk sommarkväll där vädret visade sig från sin allra bästa sida, och bilderna blev helt magiska! 
Älskar känslan man får efter en sådan här  fotografering när man är som ett barn på julafton och har en känsla av att man kan göra exakt allt man vill i hela världen!

 

" Allt handlar inte bara om ett bra ljus i en bra bild, det är en konst att kunna förmedla en känsla med en bild & det kräver stor lyhördhet. Jag är så glad att just du tog mina bilder"                        
                                                                                                         
Carolina Russos, Ayurvedaterapeut Sinnesrovarberg

Detta ingår i porträtt paketet:

  • Fotografering i 30-60 minuter på plats vi gemensamt kommit överrens om
  • Redigering av bilderna 
  • Personligt urval via en webbsida där du i lugn & ro kan välja ut dina favoritbilder  
  • I paketet ingår 5st digitala bilder som levereras i två olika utföranden, en för framkallning och en för webb. (finns möjlighet att köpa till fler bilder utöver de som ingår i paketet)

Pris 895 kr

Boka Din fotografering:


Glöm inte att kolla i din skräppost inom ett par dagar efter att du har skickat in formuläret, du kan ha fått svar som har hamnat där!